Integrál pszichológia szak  ›   Tanáraink

Tanáraink

Lányi András

Lányi András (1948-) – ökológus, filmrendező, író, az Élőlánc nevű párt alapítója, és elnökségi tagja, a Magyar Köztársasági Érdemrend kiskereszt kitüntetettje.

„Filmrendező voltam, író lettem. Írtam regényt, elbeszélést, tankönyvet, esszét, publicisztikát. Szerény szerepem volt a Demokratikus Ellenzék tevékenységében. Szerkesztettem szamizdat újságot, video-folyóiratot és ökofilozófiai antológiát. Egyike voltam és vagyok a dunai vízlépcsők elleni küzdelem szervezőinek. Barátaimmal 1997-ben Duna Charta, 2000-ben Védegylet néven alapítottunk szervezetet azoknak a dolgoknak a védelmére, amelyek nélkül nem érdemes élni. Hogy meggyőződésünk mellett érvelni tudjak, beletanultam a politikai filozófiába és az etikába. Így lettem egyetemi oktató. Jelenleg az ELTE Társadalomtudományi Karán Településtudományi és Humánökológia Szakirányt vezetek. Nős vagyok, két lányom van.” (Forrás: www.elolanc.hu)

BLOG Rólunk Aktuális Integrál pszichológia szak Tudástár Galéria Kapcsolat

Integrál Akadémia © 2002 Minden jog fenntartva
Képző Intézmény: Integrál Impulzus Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00555-2009
Programakkreditációs lajstromszám: PL-5973

 

Ha már eldöntötted, hogy beiratkozol hozzánk, akkor érdemes most leadni a jelentkezésed. Ha augusztus 31-ig befizeted a tandíjat, akkor 5 % kedvezményt adunk az I. év 1. féléves tandíjából.
 

A kedvezményt a következő feltételek mellett biztosítjuk:
* Leadod a jelentkezési lapot auguszus 24-ig.
* Részt veszel a felvételi beszélgetésen augusztus 31-ig, a meghirdetett időpontokban.
* Befizeted a kedvezményes tandíjat augusztus 31-ig.
További részletek...
x