Integrál pszichológia szak  ›   Tanáraink

Tanáraink

"Prakash" - Vörös Ákos

1959-ben születtem Tatabányán. Komárom megyében végeztem általános és középiskoláimat, majd Egerben magyar-orosz szakos tanári diplomát szereztem. 1983 óta Budapesten élek, kivéve 1991-93 között, amikor tanítóm és barátom, Ken Cadigan meghívására Mauiba utaztam, és 3 évig ott éltem.

Ez alatt az idő alatt eljutottam Papajihoz, Ramana Maharishi legismertebb tanítványához Indiába, miután évekig az Ő tanítványaitól, Gangajitól és Eli Jaxon-Bear-től tanultam Mauiban. Papajinál végetért keresőutam, amely 1983-tól, klasszikus yoga- mesteremtől, Bodri László Györgytől való 6 évi tanulással kezdődött, és itthon, valamint Hawaiiban és Amerikában folytatódott.

Elfogytak a kétségeim, nem kell többé keresnem Önmagamat. 1993-ban hazatértem Magyarországra, azóta rendszeresen osztom meg tréningek, meditációs csoportok, elvonulások százain a magam élményeit és megértéseit mindazokkal, akik igénylik ezt a segítséget. Sok tanítványom van, akik már szilárdan állnak a lábukon ezen az úton, velük alapítottam a Samadhi Szellemi Közösséget.

Mindig várunk új jelentkezőket is nyitott közösségünkbe.

BLOG Rólunk Aktuális Integrál pszichológia szak Tudástár Galéria Kapcsolat

Integrál Akadémia © 2002 Minden jog fenntartva
Képző Intézmény: Integrál Impulzus Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00555-2009
Programakkreditációs lajstromszám: PL-5973

 

Ha már eldöntötted, hogy beiratkozol hozzánk, akkor érdemes most leadni a jelentkezésed. Ha augusztus 31-ig befizeted a tandíjat, akkor 5 % kedvezményt adunk az I. év 1. féléves tandíjából.
 

A kedvezményt a következő feltételek mellett biztosítjuk:
* Leadod a jelentkezési lapot auguszus 24-ig.
* Részt veszel a felvételi beszélgetésen augusztus 31-ig, a meghirdetett időpontokban.
* Befizeted a kedvezményes tandíjat augusztus 31-ig.
További részletek...
x