Integrál pszichológia szak  ›   Tanáraink

Tanáraink

Devalon James Small Legs LTT

Devalon Long Time Travelling Small Legs, az Észak-amerikai Pikunni Fekete Láb törzshöz tartozó indián orvosságos ember Európában utazva jutott el hazánkba is, ahol Izzasztókunyhó, Látomáskeresés és Naptánc szertartásokkal segíti az embereket.

Devalon egyik fő küldetésének tekinti, hogy saját kultúrájának szertartásai által támogassa a természetes kapcsolat visszaállítását az Ember és a Teremtő, a Segítők, és a Földanya között; és a különböző népcsoportok visszatalálását saját ősi kultúrájukhoz. A szertartásokat az indián kultúrában, a feltöltődés és a testi-lelki megtisztulás céljából használják.

A szertartást megelőzi a személyes beszélgetés a szellemi vezetővel. Devalon személyisége és szeretetteli tanításai számos embernek segítettek Magyarországon is, hogy életüket megújítsák, és a szükséges változásokat meg tudják lépni.

BLOG Rólunk Aktuális Integrál pszichológia szak Tudástár Galéria Kapcsolat

Integrál Akadémia © 2002 Minden jog fenntartva
Képző Intézmény: Integrál Impulzus Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00555-2009
Programakkreditációs lajstromszám: PL-5973

 

Ha már eldöntötted, hogy beiratkozol hozzánk, akkor érdemes most leadni a jelentkezésed. Ha augusztus 31-ig befizeted a tandíjat, akkor 5 % kedvezményt adunk az I. év 1. féléves tandíjából.
 

A kedvezményt a következő feltételek mellett biztosítjuk:
* Leadod a jelentkezési lapot auguszus 24-ig.
* Részt veszel a felvételi beszélgetésen augusztus 31-ig, a meghirdetett időpontokban.
* Befizeted a kedvezményes tandíjat augusztus 31-ig.
További részletek...
x