Integrál pszichológia szak  ›   Tanáraink

Tanáraink

Csörgő Zoltán

Végzettsége szerint pedagógus, művelődésszervező, mentálhigénikus. Kulturális fesztiválok szervezője marketing menedzserként (Belgium, 1999).

2000-től a Stratégia-kutató Intézet programigazgatója, ill. ügyvezetője. 2004-től a Tan Kapuja Buddhista Főiskola oktatója, ahol a Kelet-Nyugat Kutatóintézet folyamatszervezője. A Mantra Alternatív Természettudományi Főiskolán archetipológiát és tudatkutatás történetet tanít. 1997-től a Javaslap c. folyóirat főszerkesztője.

Kutatási területei: a buddhizmus alkalmazása a fiatalkori ill. felnőttkori oktatásban, egészségmegőrzésben; a keleti tudatkultúra és morál közvetítése az üzleti világ felé; a szimbólumok speciális hatása a tudatállapotokra.
A Veszprémi Egyetemen tankönyvet írt "E-közigazgatás" címmel. Az üzleti ill. vezetői bölcsességet fejlesztő szellemi társasjáték (Transzformáció) magyarországi adaptálója, hiteles terjesztője, trénere.

Részletek az előadóról: http://www.metaelmelet.hu/csorgoz.html

BLOG Rólunk Aktuális Integrál pszichológia szak Tudástár Galéria Kapcsolat

Integrál Akadémia © 2002 Minden jog fenntartva
Képző Intézmény: Integrál Impulzus Kft.
Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00555-2009
Programakkreditációs lajstromszám: PL-5973

 

Ha már eldöntötted, hogy beiratkozol hozzánk, akkor érdemes most leadni a jelentkezésed. Ha augusztus 31-ig befizeted a tandíjat, akkor 5 % kedvezményt adunk az I. év 1. féléves tandíjából.
 

A kedvezményt a következő feltételek mellett biztosítjuk:
* Leadod a jelentkezési lapot auguszus 24-ig.
* Részt veszel a felvételi beszélgetésen augusztus 31-ig, a meghirdetett időpontokban.
* Befizeted a kedvezményes tandíjat augusztus 31-ig.
További részletek...
x