Integrál Pszichológia Képzés  ›   Tanáraink

Tanáraink

Erős Ilona

"Számomra mind szakmailag, mind emberileg sokat jelent a Gestalt irányzat, ezért többekkel együtt elhatároztam, hogy létrehozunk egy egyesületet ezen irányzat magyarországi terjesztésére. Az alapító tagok szavazatai alapján a Magyar Gestalt Egyesület elnöke vagyok. A tanulás mindig fontos éltető elem volt a számomra. Jelenleg Gestalt alapú (integratív humanisztikus) pszichoterápiát tanulok.

Ezen túl a Flow Coaching School alapítója és trénere vagyok, amelyben olyan vezetőket és tanácsadókat képezünk, akik coaching munkát kívánnak végezni. Nagyon gyakorlatias, sok támogatással különböző helyzetekbe belehelyezéssel sok tanuláshoz segítjük résztvevőinket.

Az utóbbi két évben a következő szakmai elismerésekben részesültem: a Szervezetfejlesztők Magyarországi Társasága (SzMT) 2002-ben az elnökség tiszteletbeli taggá választott, 2003-ban a tagság megszavazta számomra a szakmáért és a közösségért folytatott munkákért és az újításokért a Mezei Júlia díjat.

Foglalkozom az ARP kérdőív alkalmazásával, melyet az egyik alkotójával együtt az Egyesült Államokban tanítom. Ügyfeleim között vannak az egyszemélyi magyar tulajdonú közepes méretű cégtől a multinacionális cégekig bezárólag.

Olyan szervezetekkel dolgozom szívesen, ahol a vezetők számára a hatékonyság és a humánum egy időben fontos működési alapelv, és azt a nem könnyű utat választják, hogy ezt megvalósítsák."