Aktuális  ›   Integrál Akadémia által ajánlott programok

Integrál Akadémia által ajánlott programok

Felemelkedés a veszteség után - előadás és workshop Brigitte Wingelmayrral


Az elengedés alapfeltétele annak az elfogadása, ami történt. Ami történt, megtörtént, ezzel szembesülnöd kell, akár tetszik a látvány, akár nem. Csak ez után lesz esélyed arra, hogy cselekedj, változtass, hogy valamit kinyiss, valamit bezárj...

Gyógyítsd meg magad, vállald fel a felelősséget összes részed szeretetéért, függetlenül attól, hogy mi történt a múltadban!

 

 

Brigitte Wingelmayr 2018. november 23-24-25- én egy szertartást, egy előadást és egy workshopot tart Budapesten.

Ezen a hétvégén, az elengedés művészete szellemében, a „Felemelkedés a veszteség után” témakör motívumaival foglalkozik. 

 

Brigitte valami olyasmit hoz magával, amit szavakkal nem lehet elmondani. Összekapcsol téged valamivel, ami meghaladja a képzeletet és a szavakat, ami által eggyé válhatsz a Mindent befogadó, Mindenről gondoskodó Szeretettel. Jelenlétében ráhangolódhatsz saját magasabb minőségeidre, és szavak nélkül is átveheted tőle mindazt, amit ő már magában összerakott, kikutatott, megfejlődött a meditációi, élettapasztalatai és mesterei által.

Használhatod ezt az alkalmat töltésként, egy olyan lépésedhez, amit régen tervezel, csak még nem találtad meg hozzá a szükséges energiát. Terveidet, álmaidat és elhatározásaidat kísérheti az a mennyiségű szeretet, ami lehetővé teszi, hogy végül megszülessenek és világra jöjjenek.

Brigitte meglepő pontosággal belénk lát, kimondja a gyökerét annak, ami bennünk van, s amelyet magunk sem tudtunk megfogni olyan tisztán. Olyan, mint egy bölcs indián nagyanya, ahogy a unokájára néz sosem ingó szeretettel, és látja, hogy mi is van vele, s azt ha olykor nehéz is hallani, de őszintén megmondja. Ez az igazág kimondanás ugyanakkor legtöbbször eloszlatja a kűszködést, és a világosság nyugalmával tölti el az embert. 

Ha azt érzed, hogy jó lenne valaki, aki belül megért, és segít érteni mi van veled, merre tovább, és közben feltétel nélkül szeret, akkor Brigitte egy igaz lehetőség a számodra. Néha szavakkal, néha gyakorlatokon át, néha a kettő együtt. Brigitte a kozmikus anya erejének élő megtestesülése. 

A szúfi ösvényen megtisztult, transzperszonális mélységű szívtér, és a sámáni (w7-w8) intuitív érzékelés teszik Brigittét kiemelkedővé a hazánkba látogató gyógyítók és tanítók sorában. Valamint az, hogy Brigitte személyesen kapcsolódik hozzád, és egy intenzív lelki-alkímiai folyamatban érzed magad vele a személyes kettősben, ha elfogadod a meghívását. Ezt rád bízza, mégis a meghívása újra és újra ott lesz a térben.

 

Három alkalommal, három különböző keretben találkozhatsz Brigittével:

November 23. péntek - „Felemelkedés a veszteség után” Szertartás 

Helyszín: The Shift,  Budapest, Andrássy út 35, 1061
Időpont: 19:00-21:00
Ár: 7.500,- HUF
Ekaterina Podoprigora (Tel : 0630/4999167)

 

November 24. szombat - Nyilt előadás az Integrál Akadémián
Brigitte, akit annó Brigitte Fatima Wingelmayr-nek hívtak és évekig autentikus szúfi rendben gyakorolta a szúfi tant, beszél nekünk a szúfizmus tanairól, a hat tudatszintről és azok aktiválásának lehetőségeiről. Az elméleten túl sok élő példával gazdagított élményben lesz részed.

Tarts velünk a mindenki számára nyitott november 24-i előadáson!
A programon tolmácsolást biztosítunk!

Jelentkezz!
e-mail cím: szucs.andrea@integralakademia.hu

További információért KATTINTS IDE!

 

November 25. vasárnap - „Felemelkedés a veszteség után” - Egy napos workshop brigittével

Brigitte egész napos csoportot tart, ahol hasznos eszköztárat sajátíthatsz el a szeretet és az elengedés művészete szellemében, ami segítségedre lehet a veszteségekkel járó folyamatok feldolgozásához.

Helyszín: The Shift,  Budapest, Andrássy út 35, 1061
Időpont: 10:30 - 17:30
Ár: 35.000,- HUF
A programon tolmácsolást biztosítunk!

Az egész napos csoport 35.000 ft-ba kerül. Árát Brigitte hazánkra szabva 50%-al kedvezőbben kínálja mint Ausztriában, ahol ennek majdnem a kétszerese a megszokott workshop ár. Brigitte alkalmazkodik a magyarokhoz. Valamint ahoz képest, ha kiutaznánk, nem kell az utiköltséget sem megfizetnünk. Valamint magyar tolmácsot is kapunk a folyamathoz itthon s az árban ez is benne foglaltatik. Mindezek mellett, azok számára, akik erős és őszinte hívást éreznek felé és nem képesek kifizetni a magyar árat, azoknak is olykor segít bejutni Brigitte. Ilyen esetben a szervezőnek kéri jelezni az igényt. 

 

Ha kérdésed merülne fel Brigitte programjaival kapcsolatban, keresd Szarka Esztert!
e-mail cím: szarkae85@gmail.com
tel.: 06(70)658-4012

 

Bemutató videoért KATTINTS IDE!