Aktuális  ›   Integrál Akadémia által ajánlott programok

Integrál Akadémia által ajánlott programok

INTEGRÁL CSALÁDÁLLÍTÁS/RENDSZERÁLLÍTÁS TANFOLYAM DR. PUSZTAI ILDIKÓVAL


Dr. Pusztai Ildikó sebész szakorvos vagyok. Csaknem 10 éve család-/rendszerállítással foglalkozom. Az Integrál Akadémia oktatója vagyok. A családállítás európai központjaiban képződtem  (Hellinger nevével fémjelzett Eurasys képzés, németországi DGfS tanrend), a magyarországi első családállítók csoportjában diplomáztam.  Sokéves rendszerszemléleti és holisztikus orvosi tapasztalatomat ötvözöm az afrikai, amerikai, ausztráliai és ázsiai kontinensen tett megfigyelésekkel, valamint a kutatási eredményekkel. 

 

Úgy gondolom, hogy a rendszer-/(Hellinger-féle) családállítás a XXI. században hasonló csöndes forradalmat indít el, mint a XX. század elején Freud és Jung munkássága, melyek az ember lelki vidékének addig feltérképezetlen területeit tárták fel és emelték a köztudatba. A család-/rendszerállítás a legközvetlenebb emberi viszonyaink törvényszerűségeire hívja fel a figyelmet. Arra, hogy milyen tudattalan vonzások, taszítások, fogadalmak, szerepátvételek és választások befolyásolják kapcsolatainkat. Ennek előfutára Szondi Lipót módszere, a sorsanalízis volt.

 

 Idén harmadik alkalommal indítom el integrál szemléletű család-/rendszerállítás tanfolyamomat.
Amennyiben érdekli és szeretne egy megbízható szakértőtől, használható és hiteles forrásból származó tudásra szert tenni, jelentkezzen!

 

Szeretettel várom!
Dr. Pusztai Ildikó

 

 

A képzés egy éves időtartamú, 4x3 hónapos modulokban történik, havonta 10 órában.

 

Szerkezete a következő:

- Az első, harmadik és negyedik (egyenként 3 hónapos) modul: A havi 10 órán belül alkalmanként 3 óra elméletet és 7 óra gyakorlatot tartalmaz. Az elméleti részhez személyes vagy online jelenlét szükséges. A gyakorlat tanulócsoportos saját élmény, vagy a saját csoportjaimon segítői jelenlét formájában teljesíthető.
- A második modul: 3x10 óra vagy 6x5 óra „családállítás napközi” (elméleti és gyakorlati képzés), ami teljes időtartama alatt személyes jelenlétet igényel.  A képzés 12 hónapja folyamán valódi csoportélménnyel gazdagodnak a résztvevők.

 

A tanfolyam egy éves időtartama 120 órát foglal magában, melynek több, mint 70 %-a  gyakorlati képzés. A tanfolyamot elvégzőknek saját élményű család-/rendszerállítói gyakorlatuk lesz. Sikeres vizsga után aláírásommal ellátott tanúsítványt kapnak a résztvevők. A tanúsítvány családállító asszisztens fokozatra jogosít, melynek birtokában egyéni család-/rendszerállítás alaphelyzeti konzultációt végezhetnek a sikeresen vizsgázottak. A további munkájukhoz szükséges rendszeres szupervíziót részükre biztosítom. Az alapképzésre (annak, aki ezt igényli) további képzés épül, ami csoportban alkalmazható állítói ismereteket ad.

 

A tanfolyam díja: 32.000 Ft/hó

 

Az ár magában foglalja az elméleti és gyakorlati órákat, a saját részre történő állításokat, valamint a csoportjaimon történő ingyenes segítői/képviselői tapasztalatszerzést és a vizsgát is.

 

A tanfolyamot azoknak ajánlom, akik: 
• Szintézisre, integrál szemléletre vágynak, rendszerszemléletben szeretnének gondolkozni, vagy már  abban gondolkodnak;
• Más módszerekkel dolgoznak lelki segítőként és szeretnének továbbfejlődni, új módszert elsajátítani;
• Nem segítő szakmában dolgoznak, de integrál szemléletre vágynak;
• Szakmájukból kifolyólag emberekkel foglalkoznak, felelősnek érzik magukat kollégáik fejlődéséért;
• Meg akarnak ismerkedni a "csoportozás" hagyományos és speciális módjaival; 
• Fejleszteni szeretnék egyéni foglalkozásaik hatékonyságát; 
• Új kommunikációs lehetőségeket keresnek; 
• Igényük van egy rendszerszemléleti önismeretei élmény megtapasztalására és ezáltal fejlődésre;
• Érdeklődnek a holisztikus és az integrál szemléletű gyógyítás iránt; 
• Érdeklődnek a transzperszonális munka, valamint a kulturális antropológia iránt; 
• Nem csak a hibákat szeretnék toldozni-foltozni, hanem az „egész-séget” célozzák meg.

 

 

 

Jelentkezési határidő: 2018. március  19.

A tanfolyam indulásának várható időpontja: 2018. március vége-április eleje