Aktuális  ›   Integrál Akadémia által ajánlott programok

Integrál Akadémia által ajánlott programok

Otthon a Jónimban


 

Női létünk esszenciája:a Szeretet, a Mindenséget létrehozó éltető Forrás. A női bölcsesség ismeri és használja ezt a varázslatot: Otthont teremt, hazatérést, szépségét és meghittséget. Mindent elfogad és átölel, békét és biztonságot ad.
Biztosan Te is érzed, hogy a tested is egy ilyen szent hely, ami otthont ad a Lelkednek ebben a világban.

A női testben van egy Szentély, amely otthont ad: otthont ad az új Életnek, otthont ad a Férfinak, Gyümölcsöt terem és végtelen gyönyörök lakhelye: a Jóni. A rejtélyes kapu és a rejtélyes sötét mélység, ahová belépve a Lélek megtapasztalhatja az életet adó gyönyört: Isten és a Létezés gyönyörét. A hely, ahol a szellem alászáll az ösztönig, ahol a Mindenséget létrehozó Életenergia lüktet bennünk.

 

Otthon vagy-e itt? Tudod-e érezni az élet és a test örömét, gyönyörteli áramlását?

Tudsz-e a Szíved, a Lelked mélyéből világrahozni dolgokat? Tudod-e azt tenni, ami a dolgod a világban? Érzed-e legbelül, hogy minden rendben van?

Szeretsz-e élni? Szeretsz-e Nőnek lenni? Csodálod-e magadat? Szereted-e a testedet? Szeretsz-e szerelmeskedni? Be mersz-e nézni vágyaid legtitkosabb szobájába?

 

Egy olyan mélyen átalkító folyamatra hívlak, ahol dolgozunk eredendő ártatlanságunk felszabadításán a szégyen alól, önmagunk, testi valónk minél teljesebb elfogadásán, tiszteletén és megélésén, s hogy a méhünkkel, a jóninkkal, belső bölcsességünkkel kapcsolódva egyre jobban merjünk bízni mélyről jövő megérzéseinkben és az Élet folyamatosan változó áramlásában.Régi sebek gyógyításán, blokkok oldásán, hogy az Életenergia szabadon áramolhasson bennünk, s hogy Lényünk minél teljesebben megtapasztalhassa Önmagát,a női lét örömét, a Szeretet szabad áramlását, testünk és a szexualitás ajándékát.

Vezető: Endes Györgyi

 

Időpontok:

Szeptember 29-30.-október 1.(Shift)
Október 27-28-29. (Shift)
December 1-2-3. (Shift)
Január 5-6-7.(Shift)
Január 26-27-28. (Vár, Úri u. 52.)
Február 16-17-18. (Vár, Úri u. 52.)
Március 16-17-18. (Vár, Úri u. 52.)
Április 20-21-22.(Vár, Úri u. 52.)

Pénteken este 7-10-ig, szombaton 10-8-ig, vasárnap 10-7-ig (a Shifttben a péntek esték fél 8-kor kezdődnek)

Árak: 35.000Ft/ hétvége

Jelentkezni lehet: gyorgyiendes@gmail.com emailcímen vagy 70-425-0380-as telefonszámon!

 

Ha hívást érzel, érdeklődj bátran!  Szeretettel várunk!

 

Néhány mondat magamról, ha nem ismersz... 

Endes Györgyi vagyok, egy kíváncsi és kereső Lélek, mint Te is. :)
Az Élet Csodáját és Szépségét élem és tanítom. Anya, orvos, gyógyító, tanító. Otthon a Jónimban nevű Női csoportok vezetője.
Spirituális felfedező. Ezen felfedezés leginspirálóbb színterei számomra jelenleg a Test és a Lélek...

Az Érzékelés Birodalma: az Illatok, az Ízek, a Mozgás, a Tánc, az Érintés, a Szexualitás, a Szerelmeskedés... És az Érzések Birodalma, ahol csalódunk, fáj, félünk, kicsinek és védtelennnek érezzük magunkat, akár a hitünket is elveszítjük., vagy épp a harag, a düh, az ellenállás érzései feszítik lényünket a Világnak... és mégis sejtjük, és tudjuk, és újra és újra megtapasztaljuk, hogy lehetséges a nehéz érzéseken keresztül utazni, megélve, kifejezve őket, és ez az utazás egy fényesebb, örömtelibb világba vezet, ahol az elfogadás, az elengedés, a szeretet, a megbocsájtás, a megértés és a gyógyulásés és felszabadulás élménye járja át s tölti be a lényünket. Ez az utazás Lelkünk belső világában zajlik, mélyen összefonódva Életünk útján megélt élményeinkkel, segítve Bennünket Önmagunk megismerésében, megértésében, gyógyításában és kiteljesítésében!

A saját Szexualitásom és Nőiségem kapcsán bennem őrzött félelmeket, szégyent, fájdalmat gyógyítom sok éve már, s az eddig bejárt út és a mély belső Vágy a Test és a Nőnek levés Csodájának megosztására hozott el idáig, hogy a Testetöltés és a Női Minőség ajándékát és a Szexualitásunk felszabadítását, Önmagunkat kiteljesítő megélését segítsem.