Aktuális  ›   Integrál Akadémia által ajánlott programok

Integrál Akadémia által ajánlott programok

A Grof-féle Holotrop légzés (Holotropic Breathwork™) hivatásos GTT facilitátorok vezetésével Budapesten


 

Szeretettel meghívunk 2015. február 27. – március 1. közötti holotrop légzés hétvégi műhelyünkre, ahol megtapasztalhatod saját belső bölcsességed erőteljesen lágy, gyógyító, egyéniségformáló hatását.

 

A módszerről
A holotrop légzés (Holotropic Breathwork™) az ősi sámáni hagyomány, a keleti spirituális gyakorlatok és a modern nyugati pszichológia találkozásából Stan és Christina Grof által megalkotott önismereti és gyógyító módszer. Az autentikus holotrop légzést különlegesen erőteljessé teszi a megfelelő rákészülés, a tapasztalt GTT (Grof Transzperszonális Tréning) facilitátorok által nyújtott egyedülálló testi-lelki-szellemi biztonság és támogatás, a fókuszált energia felszabadítás, valamint a megélt élmény minél teljesebb integrációja.

A légzés során tudatosult élettörténeti, születéskörüli, transzperszonális (azaz az egyedi életen túli) és spirituális élmények elősegítik önmagunk jobb megértését és egészlegesebb átélését, valamint az érzelmi és pszichoszomatikus zavarok, függőségek gyökerében megbúvó mély sebek gyógyulását. Belső erőnk megtapasztalása helyreállítja az önmagunkba vetett bizalmat és megerősiti létezésünk gyökereit.

Vezetik:
Jean Farrell és Thomas Liska által vezetett hivatásos GTT facilitátorcsoport

A műhelyre bárki jelentkezhet. Előzetes tapasztalat nem szükséges. A jelentkezéseket időrendben fogadjuk.

Jelentkezési határidő: február 13. (előjelentkezés január 30-ig)

További információ, jelentkezés: Sőti Csaba, soticsaba@gmail.com, +36202483058
www.holotropic.hu
https://www.facebook.com/events/421336384681138/?ref=ts&fref=ts