Aktuális  ›   Aktuális programok az Integrál Akadémián

Aktuális programok az Integrál Akadémián

Terembérlés az Integrál Központban


Bérelj termet az Integrál Központban!

Az Integrál Központ a Mammut mögött,
a Lövőház utca sétáló részén van.

 

⇒ Elegáns, letisztult terek

A 160 nm-es felújított budai központ a tiszta színeivel, puha padlószőnyegével és napfényes tereivel kiegyensúlyozottan ötvözi a modern és patináns elemeket, megfelelő presztizst adva.

Kíváló megközelíthetőség

“Minden 3 perc”. A Széll Kálmán tér és a Széna tér egyaránt 3 percre vannak gyalog, valamint autóval a Marczibányi téren és a környező utcákban lehet parkolni, szintén 3 perc sétára. 

 

I. Csoport terem

A Millennáris Parkra és a Rózsadombra néző világos 46 nm-es csoport terem kibérelhető előadások és tréningek tartására, önismereti- és terápiás csoportokra, valamint meditációs alkalmakra. Az elegáns padlószőnyeg alatt tatami rejtőzik, amely extra puha járást, elegancia érzést, valamint hangszigetelést biztosít a térnek.

 

II. Terápiás szoba

A “Freud fotelei”-vel felszerelt egyéni beszélgetésekre kialakított tágas, 15 nm-es szoba biztonságos és kényelmes teret kínál pszichológusok, integrál tanácsadók, coachok, párterapeuták és más szakemberek számára. A szoba mérete lehetővé teszi, hogy az egyéni ülés során mozgásos, drámás és állításos technikákat is alkalmazzunk.

 

III. Team meeting tér

A Rózsadombra néző napfényes, 30 nm-es terem inspiráló munkatér, együttdolgozó teamek, alkalmi meetingek, vagy zártkörű gondolkodó összejövetelek esetére. Az elegáns stukkók, betétek és a kandalló kiemelt minőséget biztosít.

 

 

 

IV. Közös terek

Az Integrál Központot tágas jól felszerelt konyha, várótér, és mosdók egészítik ki. 

 

 

 

 

 

További információkért látogass el honlapunkra!

https://integralkozpont.hu/