Aktuális  ›   Aktuális programok az Integrál Akadémián

Aktuális programok az Integrál Akadémián

Transzlégzés március 26-án Gánti Bencével! - Az igazi fellélegzés órái


A transzlégzés egy nagyon szép, igazi spirituális gyakorlat, intenzív önismereti, terápiás és meditáció módszer, mely élő sámándobolás, majd spirituális világzenék segítő hatására természetesen úton állít elő erősen módosult tudatállapotot. Ebben az állapotban mélyen kioldódunk, választ kaphatunk életünket irányító sorskérdésekre,  és spirituális élményeket élhetünk át. A sámánok, jógik, szúfik, és törzsi kultúrák egyaránt használják a légzés tudatállapot módosító hatásait, s ezt az ősi módszert alkalmazzuk mi is modern kultúránk keretébe ágyazva. A módszert hazai mestereimtől, továbbá Amerikában, a megalkotónál Stansilav Grofnál is gyakoroltam s tanultam, s alkalmazom 15 éve. A módszert intelligens önismereti rákészülő gyakorlatokkal, és a magyar hagyományoknak megfelelően sámándobolással kiegészítve gyakoroljuk.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ és ellenjavallatok: a csatolt fájlban.  

 


 

Kinek ajánljuk?

Annak, akinek a lelke élni akar, ki akar nyílni, el akar indulni, vagy tovább akar menni. Annak, akinek a lelke fejlődésre, gyógyulásra, spirituális ébredésre vágyik. A transzlégzésre igény esetén egyéni felkészítő ülést is tartunk, utána pedig egyéni feldolgozást annak, aki kéri.
 

JELENTKEZÉS

extform/29

A transzállapotban kioldódnak az ego rég beállt fixációi, melytől megnyílik a lelkünk, és a tudatunk. Ez mély, intenzív élményhez, önismerethez, személyes és spirituális tapasztalatokhoz vezet. A transzlégzés erős, intenzív módszer, melyet nem gyakran végzünk, s melynek napja kiemelt alkalom.

A transzlégzés előtt rákészülő egyéni és csoportos gyakorlatokat végzünk, utána pedig feldolgozzuk az átélt élményeket. A módszer biztonságos, előzetes ismereteket nem igényel. A csoportot a módszerben gyakorlott, felkészült ember vezeti, Gánti Bence transzperszonális és integrál szemléletű pszichológus,  klinikai szakpszichológus.

 

Helyszín: Bijó Rendezvényközpont - Spirit terem
                 (1135 Budapest, Róbert Károly Körút 96-100.)

Időpont: 2018. március 26. hétfő, 10.00-17.00 (Regisztráció: 9.30-10.00)

A csoportba előzetesen be kell jelentkezni március 23-án 15.00 óráig.

Részvételi díj: 12.000 Ft

 

Ha kérdésed van, keresd Varga Esztert (varga.eszter@integralakademia.hu).

Kérlek, TÖLTSD KI A KÉRDŐIVET és küldd el a varga.eszter@integralakademia.hu e-mail címre. 

 

Szeretettel: Gánti Bence