Aktuális  ›   Aktuális programok az Integrál Akadémián

Aktuális programok az Integrál Akadémián

Tudás és ajándék


 

Ha igen, akkor jó helyen jársz itt. Összeállítottunk a számodra olyan tömör infó falatkákat, amelyeket elolvasása során hamar átlátod a spirituális hagyományokat, és a fő pszichológiai irányzatokat, és hamar rend lesz a fejedben etéren:

  • lesz egy körképed  a földön kialakult spirituális hagyományokról,
  • lesz egy körképed az eddig kialakult pszichológiai irányzatokról,
  • ismereteid lesznek az integrál pszichológiáról,
  • megértésed lesz a tiszta kommunikáció erejéről,
  • látni fogod, hogy az önismereti út, amelyet az integrál pszichológia kínál, egy meghívás a fejlődésre.

A 12 részes sorozat végére értékes tudásod lesz, amelyet hasznosíthatsz a mindennapi életedben akár magánszemélyként, útkeresőként vagy segítőként, és ezen kívül támpontokat kapsz ahhoz, hogy könnyebben meg tudd hozni a döntést, hogy az Integrál Akadémia képzését keresed-e.

 

 

Kérd az e-mail tanfolyam 12 részét
az e-mail fiókodba vagy Facebook Messengerben!

 

Ha a Facebookot választod, akkor Facebookon kapsz tőlünk 5 naponta egy hivatkozást, ahol eléred a tanfolyam következő részét! Ez esetbén kérünk, hogy a regisztrációdat követően a felugró ablakban, a Facebook ikonra kattintva add meg az ott használt e-mail címedet is és indítsd el a folyamatot!

Ha emailen kéred a tartalmakat, akkor hetente küldjük el neked a sorozatot, hírlevél formájában.

Jelentkezz július 3-ig a tartalomsorozatra!

 

Hogy tudd, értékeljük a bizalmadat, egy ajándékkal is készültünk!

A feliratkozás után azonnal tiéd lesz az alábbi  2.000 Ft-os e-jegyzet kupon, amelyet felhasználhatsz a Tudástárunkban lévő bármelyik anyagunk megvásárlására. Az oktatási anyagaink között megtalálhatóak pl. a párkapcsolati pszichológiát érintő témák, az Enneagram típustana, a legismertebb fejlődéslélektani modellek, tranzakcióanalízis, pszichoszexuális fejlődést érintő anyagok, módosult tudatállapotok pszichológiája és még sok más, a pszichológia és a spiritualitás területeiről.

 

Válogass kedvedre Tudástárunkban!

 

 

Hogyan tudod beváltani a kupont?

A feliratkozásnál megadott email címedről küldj emailt a varga.eszter@integralakademia.hu címre a jegyzet(ek) megjelölésével, és mi elküldjük neked az e-jegyzet(ek) linkjét és jelszavát! Ha 2.000 Ft-ot meghaladó értékben szeretnél jegyzetet vásárolni, akkor a különbözet befizetésével kapcsolatos információkat is elküldjük.
Fontos, hogy az e-mailben hivatkozz a kedvezményes kuponra! (Az e-mail tárgyába ezt írd: Jegyzetvásárlás - kedvezményes kuponnal)
Megjegyzés: A kupont a feliratkozást követően, 2018. szeptember 14-ig tudod felhasználni, és a 2.000 Ft fel nem használt részét nem fizetjük ki készpénzben.

 

Ha kérdésed van, keresd Varga Esztert (varga.eszter@integralakademia.hu)!

BLOG Rólunk Aktuális Integrál pszichológia szak Tudástár Galéria Kapcsolat

Integrál Akadémia © 2002 Minden jog fenntartva
Integrál Impulzus Kft.